"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

vineri, 18 iulie 2008

Setting my status: on holiday!


A.M.R. 4 ore ... Ultima zi de munca pana pe 4 august :D Yeah, hate me! Duminica plecare spre Viena (3 nopti), Praga (4 nopti), Budapesta (2 nopti) si Sibiu (1-2 nopti). Imi doresc in primul rand sa ajung sanatoasa si intreaga, voi conduce mai mult ca niciodata. Dupa care imi doresc sa ne relaxam, sa ne bucuram, sa visam, sa zburam, sa dansam valsuri, sa imi beau cafeaua in faimoasele cafenele vieneze, sa ne dam in mashinutze si buburuze in Prater, sa ne minunam la animalele din gradina zoologica de la Schonbrunn si sa ne dam cu caleshtile din muzeu, sa ne plimbam pe faimoasele poduri pragheze, sa vedem muzeul Kafka si Piata Wenceslas, sa facem promenade pe Dunare, sa trecem Podul cu lantzuri, sa ne relaxam fundul si spatele obosit la baile Kiraly. Si da, sa-ne cumparam multe haine si prostioare de la reduceri, sa mancam si sa bem scorfeturi si ciudatzenii, sa facem un milion de poze. Sa ne intoarcem cu povesti o mie si sa ne tina pana la urmatorul concediu. Sa ne citim cu bine in august.

8 comentarii:

  1. poti sa ma ascunzi si pe mine intr-o valiza aruncata in portbagaj? vreau si eu in vacanta asta :)

    iti doresc un concediu in care sa fii mereu vesela. drum bun si te astept cu povesti (si magnetei)

    ps: fa un mic ocol si la salzburg, macar de o zi, ca nu e departe de viena, si zic ca merita.

    RăspundețiȘtergere
  2. In valiza nu maia m loc, dar am pe bancheta din spate :)) La salzburg nu stiu daca ajungem, dar de la Praga vrem sa ajungem la Karlovy Vary. Magnetzeii sunt un must! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. nu te urasc, pentru ca si AMR-ul meu e de ordinul orelor. :) si miercuri ma imbarc spre Barcelona visurilor mele.

    vacanta frumoasa!

    tr sa ne vedem dupa, sa schimbam impresii. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. exact acelasi traseu pe care l-am facut acum 2 saptamani... poate eram mai bine sa rezervi pentru viena mai mult timp.... merita.... grija la parcare (foarte scumpa peste tot si in praha sub nici o forma sa nu parchezi pe parcarile delimitate cu linie albastra - sunt pentru localnici si nu le ia mai mult de 10 minute sa-ti blocheze o roata....), in toate tarile sa platesti in moneda lor ca daca vrei in euro e mult mai scump, in budapesta ai grija la notele de plata ca ungurii pun pe ea si comisionul lor, in slovacia chiar daca esti doar prin tranzit sa-ti iei vinieta pentru ca politia sta cu ochii pe toti care sunt prin transit.... in rest... drum bun... vreme frumoasa.... aaa si sa nu uit.... la dom in viena e musai sa urci pana in turn, trebuie sa vezi viena noaptea din turnul de televiziune.. e superb, in praga sa mergi in carcul de pe partea dreapta a dunarii de unde sde vede super toata praga.....
    vacanta placuta.... si cat mai relaxanta.

    RăspundețiȘtergere
  5. :) Multumesc pentru ponturi! Am deja rezervarile la toate hotelurile+locurile de parcare. Ca nu am de gand sa ma plimb cu mashina pe undeva :) Poate doar daca ne iese cu Karlo Vivary din Praga si cu Salzburg din Viena. In rest, facem gambe si cur ferm :))

    RăspundețiȘtergere
  6. hihihi! ma bucur ptr tine :) aveti grija de voi, sa faci poze multe-multe! si: iti cel mai doresc concediu din lume frumos! :)))

    intelegi tu :))

    RăspundețiȘtergere
  7. drum bum, Lia! sa te intorci cu bine...iti tin pumnii (si tie si Fridei)

    RăspundețiȘtergere
  8. Hey, e 5 august :P reseteaza-ti statusul :P

    RăspundețiȘtergere