"My life isn't theories and formulas. It's part instinct, part common sense". Audrey Hepburn

luni, 6 iunie 2011

Vulpea celebritate in presa

Sunt onorata si incantata sa ma laud ca m-a prins cireasa mea preferata, Sana, la povesti si intrebari despre Suedia si experienta mea. Va invit cu placere sa cititi. Pupez

12 comentarii:

  1. Gata, am remediat. Na, m-a imbatat celebritatea si nu am mai stiut cum sa pun link :D Te pup, Karma!

    RăspundețiȘtergere
  2. .Punct ochit punct lovit.Felicitari pt spiritul de observatie:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Oana, Miru, Smara6 iunie 2011 la 15:12

    Superinterviu! Bravo, felicitari!! Si ce vulpe roscatica si cu par luuung te-ai facut! Te pup tare, cu mult drag!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce supriza frumoasa! Mi-a placut sa citesc interviul, go, go, Lia! :D Pupez!

    RăspundețiȘtergere
  5. :) frumos, chiar frumos, m-am simtit bien citind :9 si nu pot decat sa iti doresc niste copii frumosi, blonzi, dar cu ochii tai :) nu neaparat cu nspe suedezi, poate doar cu unul :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Lia, ce deliciu de interviu. Mi-ai dat curaj, mult de tot, ca in cateva zile plec si eu, ca zuza nebuna...te pup draguto si multumesc ca esti la fel de incantatoare. Pupi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Misto :) ...seamana f mult descrierea cu Danemarca :) (insa suedezii sunt mai fumosi si mai civilizati decat danezii :) In comparatie cu Copenhaga platesti o chirie suuper mica,dar stiu si ca salariile sunt diferite, insa gandindu-ma la Stockholm ma asteptam la o chirie mult mai mare.
    Anyway,ce mai vroiam sa-ti spun este ca si mie imi place Caffe frappe-ul la nebunie, insa dupa atatia ani in tara asta i-am cam uitat gustul si tocmai de aceea iti recomand un inlocuitor delicios care este Ice Caffe Latte cu frisca sau ce vrei tu. E delicios si neaparat sa ceri sa-ti dea gheata prin blender, altfel e doar cafe latte cu cuburi de gheata. Te pup si multa bafa in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari pentru interviu! Foarte bine sintetizat! Pupez!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-a placut interviul, ai raspuns, ca de obicei, la obiect si ai spus adevarul gol-golutz. Sa ai parte numai de bine xxxx

    RăspundețiȘtergere
  10. oau! foarte bine spus! chiar imi place ce citesc pe aici. daca ai drum prin Bruxelles, te invit la o cafea si o barfa intre emigrante. :)

    RăspundețiȘtergere